Wie zijn we ?

Talentvol Leven is het kantoor van Kristof Bliki. Hij is erkend KernTalentenanalist en werkt daarnaast ook al meer dan 20 jaar gepassioneerd in het onderwijs. Als leerkracht in de 3de graad van de basisschool voelde hij de noodzaak op zoek te gaan naar mogelijkheden om jongeren verder te kunnen helpen in hun zoektocht naar hun persoonlijkheid, hun sterke kwaliteiten en talenten, het begeleiden bij het maken van keuzes inzake studierichtingen, …

Als intern preventieadviseur en sociaal vertrouwenspersoon op zijn school volgde Kristof Bliki al verschillende lezingen rond faalangst, perfectionisme, burn-out en bore-out. Het inzetten van ‘de juiste mensen op de juiste plaats’ en het maken van juiste beslissingen op de werkvloer die zorgen voor een energiebron en niet voor een energielek, wekken al jaren zijn interesse.

Zo kwam hij terecht bij CoreTalents (http://coretalents.be/nl) waar  hij een opleiding kreeg van Ilse Hendrickx en Danielle Krekels en gevormd werd tot erkend KernTalentenanalist. Hij volgt daarbij ook op regelmatige basis de cursussen ‘Refine the professional’ bij CoreTalents om zo goed mogelijk up-to-date te blijven en kwaliteitsvolle analyses te kunnen garanderen.

Kristof begeleidt en adviseert jongeren (vanaf puberteitsleeftijd) én volwassenen op basis van een KernTalentenanalyse waarbij focus gelegd wordt op het inzetten, gebruiken en kunnen uitleven van sterke KernTalenten.

Talentvol Leven biedt een uitgebreide, diepgaande analyse met eerlijke resultaten in een correcte, vertrouwelijke sfeer met aandacht voor respect en open dialoog.

internetgebruik-4